冧莊做代言人 性感谷胸拍廣告 李思欣勒令唔俾老公監場 -
LATEST NEWS AND OFFERS
Dr. Secret 認為每個女人都應該有逆齡的秘密

冧莊做代言人 性感谷胸拍廣告 李思欣勒令唔俾老公監場

李思欣今日去到觀塘為其代言的Dr.Secret 醫學美容中心拍攝新一輯廣告。思欣第二年為該品牌擔任代言人,佢話:「呢個品牌通常每年都換一次代言人,自己好開心能夠冧莊,酬勞亦有加。」

思欣指老公范振鋒比較傳統,平時都唔俾佢着性感衫,活動亦唔俾着泳衣,只限廣告可以,思欣話:「着泳衣拍廣告,佢都唔俾人嚟探班,曾經一次出席活動,佢見我着件衫性感都要我換另一條裙,以前影泳衣照都係要佢負責影。」思欣強調自己尊重另一半,同時老公都聽佢講,思欣話:「雖然係大男人,但係佢好錫我,今次我拍廣告就叫佢唔好嚟睇。」

原文連結:https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180828/58617579



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *